Το Προφίλ μας

H Sandra σήμερα με όλα τα brands που αντιπροσωπεύει είναι μια εταιρεία με τεράστια γκάμα προϊόντων την οποία διαθέτει σε:


  • καταστήματα λιανικής
  • ξενοδοχεία
  • διακοσμητές
  • διοργανωτές δεξιώσεων

Η εταιρεία συνεχώς διευρύνει τη γκάμα της με νέες συλλογές και νέες προτάσεις διακόσμησης, ανανέωσης και δημιουργίας. Αντιλαμβανόμενη τις διαρκώς μεταβαλλόμενες τάσεις της αγοράς και των καταναλωτών, η Sandra δημιουργεί νέα δεδομένα και οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο της. Διαθέτει την καλύτερη δυνατή ποιότητα προσφέροντας άνεση και αισθητική μέσα από τα προϊόντα που διαθέτει.

Χάρη στην ποικιλία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της αλλά  και το εξειδικευμένο προσωπικό και την άψογη εξυπηρέτηση , η εταιρεία σήμερα κατέχει μια από τις υψηλότερες θέσεις στην Ελληνική αγορά.

Οι συλλογές της Sandra μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες και πολλά διαφορετικά στυλ. Οι συλλογές μας εμπνέουν, ζεσταίνουν το χώρο, ανεβάζουν τη διάθεση, διασκεδάζουν τις αισθήσεις, χρωματίζουν τη ζωή μας! Αφεθείτε στη γοητεία τους και ανακαλύψτε την ποικιλία και τις προτάσεις μας. Ντύστε κάθε γωνιά τους σπιτιού σας, του γραφείου σας, του ξενοδοχείου σας, της δεξίωσης που ετοιμάζετε με κομμάτια μοναδικά που ξεχωρίζουν!