Μετά τις σπουδές της στην Αγγλία, Η Σάντρα Αλευρά δούλεψε σαν interior decorator μανατζάροντας με μεγάλη επιτυχία ένα από τα δυο και μοναδικά γραφεία εσωτερικής διακόσμησης  στην Αθήνα.

Το 1970 άνοιξε το πρώτο κατάστημα 45 τμ στο Κολωνάκι, Sandra Sa έιναι ο τίτλος της εταιρείας μέχρι και σήμερα, πουλώντας είδη δώρων που εισήγαγε από Ιταλία και Αγγλία, καθώς και εμπορεύματα που σχεδίαζε η ίδια.

Το 1976 η Sandra SA μετακόμισε σε μαγαζί 550 τμ δημιουργώντας για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το concept  'shop in a shop'  με coffee shop μέσα.

Το 1992 H Sandra SA έγινε αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Sia & Parlane (brand leader στον χώρο του Home decoration, τεχνητών λουλουδιών και home accessories) εξαπλώνοντας την δραστηριότητά της και στην χονδρική πώληση παράλληλα με την λιανική.

Το 2004 η εταιρεία Sandra Sa εξαγοράστηκε από την γαλλική πολυεθνική εταιρεία, στην οποία την διεύθυνση της Ελλάδος συνέχισε να έχει η Σάντρα Αλευρά.

Το 2010, όταν η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα βρισκόταν στο μάτι του κυκλώνα και η κρίση είχε φέρει στα όρια τους ξένους επενδυτές, η Σάντρα Αλευρά κατάφερε να πείσει τους Γάλλους να αγοράσει πίσω την εταιρεία της. οπότε από την 1 Αυγούστου 2010 η εταιρεία ανήκει και πάλι στους ιδρυτές της.

Η Σάντρα Αλευρά πιστεύει ότι το να δημιουργείς είναι τρόπος ζωής. Είναι η οδός της μόνιμης αναζήτησης του ανυπότακτου δημιουργικού πνεύματος, όπου μέσα από την δημιουργία ανακαλύπτεις καινούρια πράγματα και επικοινωνείς με τον έξω κόσμο, είναι η κινητήρια δύναμη, η φλόγα που σιγοκαίει μέσα σου και σου δίνει την ισορροπία της καθημερινότητας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Σύνδεση ή Επαναφορά συνθηματικού